Pursotus

SAGA Leivinpaperi taipuu kertakäyttöiseksi pursottimeksi niin kermavaahdolle, makeille kastikkeille (esim. marja-, kinuski- ja suklaakastikkeet), kuin majoneesille ja muille suolaisille kastikkeille. Pursottimen suun voit helposti leikata sopivan suuruiseksi ja muotoiseksi. Suklaakastikkeen voit valmistaa suoraan sulattamalla suklaan mikroaaltouunissa paperipursottimen sisällä, sillä SAGA Leivinpaperia voi käyttää myös mikroaaltouunissa. Noudathan varovaisuutta käsitellessäsi kuumia kastikkeita.

Paperipursotin on helppo vaihtoehto, sillä käytetyn pursottimen voi heittää biojäteastiaan, eikä pussia tarvitse yrittää puhdistaa mahdollisesta rasvasta, väristä ja hajusta. Puhtaasta leivinpaperiarkista taiteltu pursotin on näin ollen myös hygieeninen valinta.

Lisää vinkkejä

  • Rullaus

    Teitpä sitten lihamureketta, sushia tai kääretorttua, käytä apuna SAGA Leivipaperia.

    Lue vinkki kokonaan

  • Savustaminen

    Kokeile savustamista SAGA Leivinpaperista käärityssä nyytissä, paketissa tai kääreessä.

    Lue vinkki kokonaan